Olof Viktors Portions-Knäckebröd av surdeg i cellofanpåse, 200g Olof Viktors knäckebröd hand kavlas för att göra brödet tunt och frasigt. Knäckebrödet är bakat på surdeg och passar utmärkt till såväl ostbrickan som till grund för kvällens tilltugg eller precis som det är med en klick smör. Olof Viktors knäckebröd finns i två varianter – original som är bakat med mjölk och levain med vallmo som är mjölkfri. På Olof Viktors bakar vi allt för hand från grunden med endast naturliga råvaror. Sedan 2002 har vi erbjudit våra kunder hantverksprodukter från Österlen av högsta kvalitet. Tid och bra råvaror är de viktigaste ingredienserna för att skapa en god produkt – vi använder mycket av båda. INGREDIENSER: RÅGMJÖL (maltmjöl av KORN ), MJÖLK , VETEMJÖL (maltmjöl av KORN ), GRAHAMSMJÖL (fullkornsmjöl av VETE ), honung, RÅGSURDEG (maltmjöl av KORN ), jäst och salt. NÄRINGSDEKLARATION PER 100g: Energi: 240 kcal (1000 kj) Fett: 2,4 g varav mättat fett: 0,6 g Kolhydrater: 48 g varav sockerarter: 3,9 g Fiber: 8 g Protein: 7,2 g Salt: 0,8 g
Läs mer om Portionsknäckebröd 200g